Hoe werkt het?

Bij FLIP4NEW ontvangt u geld in ruil voor gebruikte elektronische apparaten als mobiele telefoons, tablets, notebooks, spelcomputers, camera’s en andere elektronica. Het enige wat u hoeft te doen is dit eenvoudige stappenproces doorlopen:

Kosteloos uw apparaat versturen na het afronden van de verkoop
De verzending van het apparaat is geheel voor rekening van FLIP4NEW. U hoeft hier dus niet voor te betalen. Alles wat wij van u vragen is is om uw persoonlijke verzendlabel af te drukken via de link die u ontvangt na het afronden van uw verkoop. Deze verzendlabel is tevens bijgevoegd aan de bevestigingsmail die u ontvangt na het afronden van uw verkoopaanvraag.

Ontvangstbevestiging en testresultaten
Nadat onze technische afdeling uw apparaat heeft getest, ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Als de resultaten van de test overeenkomen met uw eigen conditiebepaling en de meegeleverde accessoires dan hoeft u verder niets te doen. Uw verkoop wordt automatisch afgerond. Als de uitslag van de test anders is dan wat u heeft opgegeven, ontvangt u een aanbieding met de nieuwe inruilwaarde. U kunt ervoor kiezen om dit bod te accepteren of te weigeren. Als u het bod niet accepteert, wordt uw apparaat kosteloos retour gestuurd.