Left
Left-active
Done
1
Waarde bepalen
Divider
Divider-active
Divider-done
Done
2
Toevoegen aan verkoopmand
Divider
Divider-active
Divider-done
Done
3
Inloggen/Registreren
Divider
Divider-active
Divider-done
Done
4
Verkoop afronden
Right
Right-active

Apple iPad 4 Wi-Fi 128 GB verkopen

Apple_ipad3
Verkopen voor
Beantwoord eerst een paar vragen over uw apparaat
 • Des te nauwkeurig u uw apparaat evalueert, des te sneller zullen wij uw geld overmaken
 • Zorg ervoor dat u uw apparaat zorgvuldig verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen!

Status van het apparaat
 1. Bijna nieuw als: Het apparaat is in nieuwe staat en vertoont geen enkel spoor van gebruik. Er zitten geen krassen op de voorkant (het beeldscherm) of achterkant.

  Zeer goed als: het apparaat vertoont geen enkel spoor van gebruik aan de voorkant of op het beeldscherm. Alleen minimale, zeer kleine oppervlakkige krassen op de behuizing van het toestel zijn toegestaan

  Goed als: het apparaat vertoont slechts minimale sporen van gebruik of zichtbare krassen aan de voorkant of op het beeldscherm. Minimale slijtageplekken op de behuizing van het toestel zijn toegestaan.

  OK als: het apparaat vertoont duidelijke sporen van gebruik, bijvoorbeeld zichtbare krassen, aan de voorzijde of op het beeldscherm. Diepe krassen of slijtageplekken op de behuizing zijn toegestaan.

  Slecht als: het apparaat vertoont grote, diepe krassen aan de voorkant of op het beeldscherm. Vervormingen, barsten of deuken zijn toegestaan.

  N.B.: ontbrekende toetsen en onderdelen, een opengeschroefde behuizing, waterschade en de aanwezigheid van software van derden moeten als technisch defect geclassificeerd worden.

 2. Selecteer ‘nee’ als de accu minder dan een uur maximale capaciteit heeft (of minder dan drie uur bij de Apple iPad).

 3. Het apparaat kan aangezet worden en schakelt zichzelf daarna niet automatisch uit.

  Als het apparaat technische gebreken vertoont (bijvoorbeeld een gescheurd of gebarsten scherm, een defect Touch screen, waterschade etc.) dan moet u deze vraag met ‘nee’ beantwoorden. Jailbreak- en software van derden wordt ook als een technisch mankement beschouwd.

Uw voordelen
Advantages