iPhones

UW APPLE IPHONE SNEL EN GEMAKKELIJK VERKOPEN

Geen gedoe met foto’s, uitgebreide beschrijvingen, onderhandelingen met potentiële kopers en afhandeling van betalingen en verzendkosten. De inruilservice is gratis, risicoloos en bovendien zeer eenvoudig en efficiënt.

  1. Selecteer hieronder uw mobiele iPhone

  2. Bepaal de waarde

  3. Stuur uw apparaat gratis op en ontvang binnen een paar dagen het geld op uw rekening

iPhone verkopen

De iPhone van Apple hoort bij de populairste smartphones die u kunt krijgen. Het chique design, uitstekende performance en hoge duurzaamheid zorgen voor de uitstekende reputatie van Apple. Waar je ook kijkt, u ziet iPhones van verschillende generaties en kleuren op straat. Door het enorme aanbod aan apps verliezen de apparaten echter niet hun individuele karakter. De iPhones zijn niet goedkoop en een prijs van ca. 600 Euro kan niet iedereen gemakkelijk betalen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw oude iPhone in te ruilen om uw nieuwe iPhone te financieren. Daarmee wordt het nieuwe apparaat een stuk goedkoper.

Waarom een nieuwe iPhone kopen?

Een iPhone is chiqueen sterk maar vroeger of later wordt het langzamer en vervangen door een nieuw model. Uiteindelijk wil je steeds up to date zijn en beschikken over de nieuwste hardware en software. Wat doe je in dit geval? Uw gebruikte iPhone op tijd verkopen zodat u de beste inruilprijs kunt krijgen. De modellen iPhone 5, iPhone 4S en iPhone 4 hebben nog steeds een vrij hoge restwaarde en kunnen u helpen om de nieuwste iPhone te kunnen financieren. Ook de oudere modellen iPhone 3GS, iPhone 3G en iPhone 2G kunt u nog voor veel geld verkopen.

Via de Elektronica-inruilservice van Marktplaats kunt u uw gebruikte iPhone snel en gemakkelijk verkopen. In een paar stappen kunt u de inruilwaarde van uw oude iPhone berekenen. Dit bespaart veel tijd en geld want met onze kostenloze verzendlabel is de verzending voor u volledig gratis. Nadat onze technische dienst uw gebruikte iPhone heeft gecontroleerd, sturen wij u een e-mai en binnen enkele dagen ontvangt u het geld op uw bank- of PayPal rekening. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een iPhone te verkopen!

WAAROM UW IPHONE VERKOPEN?

1. De hoogste verkoopprijs

2. Gratis verzenden

3. Makkelijk, betrouwbaar en snel

Uw voordelen
Advantages