Kameras

UW CAMERA SNEL EN GEMAKKELIJK VERKOPEN

Geen gedoe met foto’s, uitgebreide beschrijvingen, onderhandelingen met potentiële kopers en afhandeling van betalingen en verzendkosten. De inruilservice is gratis, risicoloos en bovendien zeer eenvoudig en efficiënt.

  1. Selecteer hieronder uw Camera

  2. Bepaal de waarde

  3. Stuur uw apparaat gratis op en ontvang binnen een paar dagen het geld op uw rekening

Alle fabrikanten (in alfabetische volgorde):

Verkoop snel en gemakkelijk uw fototoestel

Veel mensen kennen dit probleem: het is leuk om foto’s te maken en daarom koop je een duur en hoogwaardig fototoestel. Maar al een tijdje later heb je er minder plezier aan en de camera blijft in de hoek liggen. Dat hoeft echter niet het geval te zijn! U kunt uw de camera verkopen en er ook nog veel geld voor krijgen. De inruilservice van FLIP4NEW maakt het mogelijk uw fototoestel snel en gemakkelijk kunt verkopen. Het is niet belangrijk of het toestel nieuw of al gebruikt is. U krijgt van ons altijd de beste prijs. .

Het camera snel verkopen

Het inruilen van een camera via inruilservice van FLIP4NEW is een kleine moeite en na een paar dagen ontvangt u al uw uitbetaling. Eerst kiest u uw model uit. Let daarbij alstublieft op de juiste naam en serienummer van uw apparaat. Een groot voordeel is ook dat de inruilservice van FLIP4NEW niet alleen apparaten van bekende merkenfabrikanten inruilt, maar ook apparaten van kleinere fabrikanten. Wij garanderen dus dat u snel uw eigen toestel kunt vinden. Als dat is gebeurd, moet u slechts nog een paar vragen beantwoorden over de (optische) conditie van uw oude fototoestel. Daarbij kunt u ons aangeven of er krassen op het apparaat zijn, accessoires ontbreken of er andere problemen aanwezig zijn. Aan de hand van deze gegevens, de optische conditie en de leeftijd van uw toestel doen wij u een aanbod. Deze inruilprijs kunt u ook direct zien. Als de inruilprijs voldoet aan uw verwachtingen, kunt u het toestel direct aan ons versturen. Let er alstublieft op dat uw fototoestel goed en veilig is ingepakt. Nadat wij uw fototoestel hebben ontvangen, wordt het gecontroleerd door onze technische dienst en de inruilprijs wordt overgemaakt naar uw bankrekening. Gemakkelijker kunt u een fototoestel echt niet verkopen. Let er alstublieft op dat we analoge fototoestellen niet kunnen inruilen. Het geld dat u ontvangt kunt u dan besteden aan nieuwe elektrische apparaten. De inruilprijs voor een fototoestel is natuurlijk altijd afhankelijk van de marktwaarde, de conditie, de leeftijd en de accessoires. Voordat uw fototoestel dus in de hoek blijft liggen, verkoop hem snel en krijg er geld voor!

Waarom uw camera verkopen?

1. De hoogste verkoopprijs

2. Gratis verzenden

3. Makkelijk, betrouwbaar en snel

Uw voordelen
Advantages