Handys

UW MOBIELE TELEFOON SNEL EN GEMAKKELIJK VERKOPEN

Geen gedoe met foto’s, uitgebreide beschrijvingen, onderhandelingen met potentiële kopers en afhandeling van betalingen en verzendkosten. De inruilservice is gratis, risicoloos en bovendien zeer eenvoudig en efficiënt.

  1. Selecteer hieronder uw mobiele telefoon

  2. Bepaal de waarde

  3. Stuur uw apparaat gratis op en ontvang binnen een paar dagen het geld op uw rekening

Alle fabrikanten (in alfabetische volgorde):

Mobiele telefoon verkopen

Toen de eerste mobiele telefoons op de markt zijn gekomen, waren zij zwaar, lelijk en hadden geen andere functies dan bellen. Tegenwoordig bestaat er echter een grote hoeveelheid mobiele telefoons in alle vormen en kleuren. Met kleine mobieltjes kun je al foto’s maken, muziek luisteren of surfen op het internet. Mobiele telefoons zijn ondertussen uitgegroeid tot lifestyle producten waar men zich graag mee laat zien. Maar na verloop van tijd veranderen de trends en nieuwe modellen mobiele telefoons bieden meer functies die je niet wilt missen.Maar wat te doen met de oude mobiele telefoon als er een gloednieuw model te koop is?

In veel huishoudens liggen miljoenen mobieltjes ongebruikt in de la omdat ze gewoon defect of te oud zijn. Het design en de functies zijn niet meer van deze tijd en omdat je niet weet wat ze nog waard zijn, blijven de apparaten ergens liggen en worden vergeten. Ruil uw apparaten in en doe iets goeds voor uw portemonnee. Het inruilen van uw gebruikte mobiele telefoon gaat snel en gemakkelijk. Terwijl u voor een online veiling lange beschrijvingen moet verzinnen en op bieders moet wachten, zijn voor het inruilen via FLIP4NEW slechts enkele stappen nodig.Hoe werkt het inruilen van uw gebruikte mobiele telefoon?

U kiest uw model, beantwoordt een paar vragen over de optische conditie en geeft aan welke accessoires nog aanwezig zijn. Daarna ziet u direct de inruilprijs. U kunt uw mobiele telefoon kostenloos aan ons versturen. Als het toestel bij Flip4New is aangekomen, wordt deze gecontroleerd door de technische dienst. Indien de opgegeven conditie afwijkt, zal Flip4New contact met u opnemen om een nieuw prijsvoorstel te maken. Is de conditie van de mobiele telefoon zoals door u beschreven, dan ontvangt u het geld binnen een paar dagen op uw bank- of PayPal rekening. Wij kopen alle mogelijke mobiele telefoons van de merken Apple, Nokia, Samsung, HTC, Sony Ericsson, LG, Motorola en nog veel meer. Aarzel dus niet en verdien geld met uw gebruikte mobiele telefoons. Dit kunt u direct besteden aan uw nieuwe droom toestel!Waarom MOBIELE TELEFOON nu verkopen?

1. De hoogste verkoopprijs

2. Gratis verzenden

3. Makkelijk, betrouwbaar en snel

Uw voordelen
Advantages