Notebooks

UW NOTEBOOK SNEL EN GEMAKKELIJK VERKOPEN

Geen gedoe met foto’s, uitgebreide beschrijvingen, onderhandelingen met potentiële kopers en afhandeling van betalingen en verzendkosten. De inruilservice is gratis, risicoloos en bovendien zeer eenvoudig en efficiënt.

  1. Selecteer hieronder uw Notebook

  2. Bepaal de waarde

  3. Stuur uw apparaat gratis op en ontvang binnen een paar dagen het geld op uw rekening

Alle fabrikanten (in alfabetische volgorde):

Verkoop uw notebook gemakkelijker dan ooit met FLIP4NEW

Tegenwoordig heb je altijd geld nodig en juist de aanschaf van nieuwe elektronica zorgt voor een grote uitgave. Dat hoeft echter niet het geval te zijn! Als u bijvoorbeeld een nieuwe notebook wilt kopen, kunt u uw oude notebook heel gemakkelijk verkopen via de inruilservice van FLIP4NEW. Dat werkt eenvoudig, snel en met een vaste inruilprijs. U komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan!

Op onze vaste inruilprijs kunt u betrouwen

Weliswaar zijn er ook andere mogelijkheden om een notebook via internet te verkopen, maar daarbij hebt u te kampen met grote onzekerheden. Bij een online veiling bijvoorbeeld is het mogelijk dat de geboden prijs voor een apparaat veel te laag uitvalt. Daarom is het echt een kleine moeite om uw notebook te verkopen via onze inruilservice. De inruilservice van FLIP4NEW garandeert u een vaste prijs voor uw apparaten. Dit geld kunt u direct besteden aan een nieuwe notebook. De vaste prijs wordt meteen betaald nadat uw apparaat is opgestuurd en de conditie is gecontroleerd. Flip4New maakt het bedrag dan meteen over op uw eigen bank- of PayPalrekening. Onze inruilservice is zo gemakkelijk dat iedereen zijn gebruikte elektronica bij ons kan verkopen. De inruilservice van FLIP4NEW werkt heel eenvoudig.

Houd uw notebook in goede conditie

Als u een notebook wilt verkopen, is het natuurlijk belangrijk dat het apparaat in een zeer goede conditie verkeerd. Met slechts een paar tips kunt u uw notebook in goede conditie houden om een hogere inruilprijs te krijgen. Gebruik bijvoorbeeld een notebook tas om uw apparaat te beschermen tegen vocht en zon. Bovendien is het belangrijk om uw apparaat regelmatig van binnen te reinigen. Zo blijft een perfecte werking van het toestel langer gegarandeerd. Ook een afdekking van het toetsenboord als het apparaat niet wordt gebruikt is nuttig. Als u op deze punten let, kunt u via de inruilservice nog veel geld krijgen voor uw oude notebook.

Waarom uw Notebook verkopen?

1. De hoogste verkoopprijs

2. Gratis verzenden

3. Makkelijk, betrouwbaar en snel

Uw voordelen
Advantages